Aineistot ja linkit

Aineistot

Työtodistuspohja (VETfi-tyotodistus.pdf)

Näin paketoit houkuttelevan vapaaehtoistehtävän (?)

Logot ja kuvatiedostot

Ohjevideot

Vapaaehtoiselle (Youtube)

Tehtäväntarjoajalle (Yotube)


Tutkimuksia ja julkaisuja

Vapaaehtoistyö Suomessa 2018 (http://www.kansalaisareena.fi/ka2016/wp-content/uploads/2018/05/Vapaaehtoistyo_tutkimusraportti-2018.pdf)

Vapaaehtoistyö Suomessa 2010 ja 2015 (https://www.kansalaisareena.fi/ka2016/wp-content/uploads/2020/06/Vapaaehtoistyo_Suomessa_2010ja2015.pdf)

Nuorten vapaaehtoistyön käsikirja (https://www.kansalaisareena.fi/aineistoa/nuorten-vapaaehtoistyon-kasikirja/)

Valikkojulkaisu 2019: Vapaaehtoistoiminnan arvo (https://www.kansalaisareena.fi/ka2016/wp-content/uploads/2019/12/Vapaaehtoistoiminnan_arvo_PageView_WEB.pdf)

Lisää tutkimuksia ja selvityksiä vapaaehtoistoiminnasta (https://www.kansalaisareena.fi/aineistoa/tutkimukset-ja-selvitykset/)

Yhteistyökumppanit

Kukunori ry. Sote-järjestöille suunnattu arviointityökalu Pokka. (https://pokka.kukunori.fi/)

Toimeksi.fi kokoaa yhteen yhdistysten toimintaa, tukea, tapahtumia, uutisia ja vapaaehtoistehtäviä. Klikkaa ja löydä omasi! (https://www.toimeksi.fi

Löydä itsellesi sopiva tapa auttaa iäkästä, vapaaehtoiseksi.fi. Sivustoa päivittää Ikäinstituutti. (https://www.vapaaehtoiseksi.fi/)

Salon Näkövammaiset ry tarjoaa Salon seudulla vertaistukea elämäntilanteen muuttuessa näköongelmien vuoksi, aktiivista toimintaa iloisessa seurassa sekä uutta tietoa näkövammaisia helpottavasta teknologiasta. Tule rohkeasti mukaan! Lisätietoja www.salonnakovammaiset.fi ja FB/Salon näkövammaiset

Helsingin kaupungin mahdollistamasta vapaaehtoistoiminnasta saa merkityksellistä tekemistä ja mieleenpainuvia kokemuksia. Toiminnan kautta kohtaa uusia ihmisiä ja pääsee luomaan unohtumattomia hetkiä. Meillä on paljon toimintaa, joka ei sido pitkäksi aikaa ja, jossa voi olla mukana omien mahdollisuuksien ja elämäntilanteen mukaan. www.vapaaehtoistoiminta.hel.fi